Hajdúszoboszló, Bajcsy-Zsilinszky u. 70

Látogasson el hozzánk személyesen

Lapszabászat: 06 52 273-085
Fűrészáru: 06 70 601-0330
Pénztár: 06 52 273-084

H - P: 7:30 - 16:00
Ebédidő: 12:00-12:30

Nyitvatartásunk

megrendelés

TÖLTSE KI MEGRENDELŐ ŰRLAPUNKAT:

Bútorlap méretre vágására leadhat megrendelést vagy árajánlatkérést a letölthető megrendelőlapunk kinyomtatásával, kitöltésével, visszaküldésével is elvégezheti.

A kitöltött megrendelő lapot itt is feltöltheti:

vagy elküldheti nekünk a gaalfa(kukac)t-online.hu e-mailcímre

Megrendelő űrlap

Hagyomány és innováció

Kötel 30 éve űzzük a tevékenységünket, mely idő alatt valódi XXI. századi bútorlapszabászattá fejlődtünk, ahol a minőségi faanyagokat modern gépparkunk segítségével vagyunk képesek a megrendelői igényekhez igazítva, akár teljesen készre gyártani. Látogasson el telephelyünkre és győződjön meg felkészültségünkről és szakértelmünkről. 

megtaláljuk önnek a legideálisabb megoldást

Ügyfeleinket maximális odafigyeléssel szolgáljuk ki, legyen az

Asztalos mester

Egy igazán professzionális munka elvégzéséhez biztosítjuk Önnek a legkiválóbb faanyagokat. Szolgáltatásaink révén segítünk, hogy megrendelője minél hamarabb kézhez kaphassa az igényelt bútorát.

Építőipari vállalkozó

Szüksége van egy megbízható forrásra faanyag tekintetében? Kiszervezné az asztalos feladatait. Segítünk megvalósítani üzleti terveit és akár faanyag akár bedolgozás szempontjából is számíthat ránk.

Magánszemély

Lapszabászatunkban egyedi bútorgyártással is foglalkozunk, így ha megvan az elképzelés, segítünk azt megvalósítani, vagy ha maga vágna bele álmai bútorának elkészítéséhez a megfelelő faanyag kiválasztásában is segíthetünk.

márkák, AMIKKEL dolgozunk