Hajdúszoboszló, Bajcsy-Zsilinszky u. 70

Látogasson el hozzánk személyesen

Lapszabászat: 06 52 273-085
Fűrészáru: 06 70 601-0330
Pénztár: 06 52 273-084

H - P: 7:30 - 16:00
Ebédidő: 12:00-12:30

Nyitvatartásunk

Gaál fa-ker - A minőségi faanyagok otthona

Nálunk garantáltan megtalálja a megfelelő fát, álmai bútorához

Miért nálunk keressen faanyagot?

Pénztárcabarát megoldások

Sok más lapszabászattal ellentétben nálunk nem kell fél vagy egész tábla bútorlapokat megrendelnie, négyzetméterre is vásárolhat és 23 féle színből válogathat.

Széles bútorlap választék

Számos neves bútorlap márka elérhető kínálatunkban, mint pl.:

Tapasztalt szakemberek

Kollégáink mind a szakmai tanácsadás, a kiszolgálás és a fával való munkavégzés tekintetében professzionális szakemberek, akikhez bátran fordulhat.

Professzionális géppark

Modern műhelyünkben tökéletesen munkáljuk meg vagy készítjük el a megrendelt tételeket. Emellett egyedi bútorok készítésével is foglalkozunk.

Íves élzárás

A bonyolultabb megoldásokat sok helyen nem tudják vállalni, mi viszont akár az íves formákkal ellátott bútorokat is képesek vagyunk élzárni.

Szögvágás

A tervezés során gyakran előfordul, hogy nem szabályos téglalap elemek alkotják majd a majdani bútort. Számunkra ez sem akadály.

Fuvarszervezés

Megvan, amit szeretne, de nem tudja megoldani a szállítását. Igény esetén segítünk tehertaxi leszervezésében

Széles választék

Telephelyünkön heti rendszerességgel érkezik friss áru, melyek között különlegesebb faanyagok is fellelhetők

Hagyomány és innováció

Kötel 30 éve űzzük a tevékenységünket, mely idő alatt valódi XXI. századi bútorlapszabászattá fejlődtünk, ahol a minőségi faanyagokat modern gépparkunk segítségével vagyunk képesek a megrendelői igényekhez igazítva, akár teljesen készre gyártani. Látogasson el telephelyünkre és győződjön meg felkészültségünkről és szakértelmünkről. 

megtaláljuk önnek a legideálisabb megoldást

Ügyfeleinket maximális odafigyeléssel szolgáljuk ki, legyen az

Asztalos mester

Egy igazán professzionális munka elvégzéséhez biztosítjuk Önnek a legkiválóbb faanyagokat. Szolgáltatásaink révén segítünk, hogy megrendelője minél hamarabb kézhez kaphassa az igényelt bútorát.

Építőipari vállalkozó

Szüksége van egy megbízható forrásra faanyag tekintetében? Kiszervezné az asztalos feladatait. Segítünk megvalósítani üzleti terveit és akár faanyag akár bedolgozás szempontjából is számíthat ránk.

Magánszemély

Lapszabászatunkban egyedi bútorgyártással is foglalkozunk, így ha megvan az elképzelés, segítünk azt megvalósítani, vagy ha maga vágna bele álmai bútorának elkészítéséhez a megfelelő faanyag kiválasztásában is segíthetünk.

márkák, AMIKKEL dolgozunk